Sepetim
4
(1)
%23 İndirim

Kadın Yeşil Çapraz Sırt Detaylı Kaplı Hafif Destekli Spor ve Günlük Kullanım Sporcu Sütyeni Bra 8795

TB21WF12S8795-1_1406
Sporcu Sütyeni
Yeşil
259,95 TL
199,95 TL
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
14 Gün İçinde İade
700TL ve Üzeri Kargo Bedava
AÇIKLAMA

Kumaş Adı: SUPLEX
Kumaş Özellikleri: %87 polyamide %13 Elastane

Polyamid ve licra karışımlı bir kumaştır. Vücutta nem dengesini ayarlar ve cildi kuru tutar. Dört mevsim kullanılır ve yumuşak bir dokuya sahiptir.
Bu kumaş tüm vücüdu kavrayarak bir beden inceltme sağlar.

Tasarımcı Notu: Suplex kumaştan üretilen bu bra, kumaş karışımında bulunan polyamid sayesinde son derece dayanıklıdır. 4 yönden esneyen kumaş yapısı tüm spor aktivitelerinizde size konfor sağlar. Bu bra, destek ve konforda son noktadır! Sırt bölgesi ipli olarak tasarlanan model, cildinizin hava almasını sağlar. İçindeki destekleyici sütyen sayesinde daha özgür hareket edebilir ve performansınızı arttırabilirsiniz.

Kalıp Bilgisi: Mankenin Üzerindeki  ürün XS bedendir. Daha Bol bir görünüm için bir beden büyük tercih edebilirsiniz.

Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.

Bakım Önerisi
Garanti & İade
  • www.bilcee.com satın aldığınız ürünlerde 14 gün içinde SATILABİLİR ÖZELLİĞİNİ KAYBETMEMİŞ olması koşulu ile iade hakkınız vardır. Almış olduğunuz ürün, kullanılmamış ve etiketi koparılmamış olması koşuluyla 14 gün içinde, faturanızın altında ki iade formunu doldurarak YURTİÇİ KARGO ile karşı ödemeli Bilce Tekstil San ve Dış Tic. A.Ş . adına ürünü iade edebilirsiniz. (Diğer kargo şirketleri ile gönderilen iade kargoları kabul edilmeyecektir. Ürünlerde değişim YAPILMAMAKTADIR.) Ürününüzü teslim aldığınız tarihten 14 gün içerisinde Satış Sözleşmesi’nin Cayma Hakkı maddesi doğrultusunda iade edebilirsiniz
  • İADE KODUMUZ: 337340598
  • Tarafımıza iade gelen ürünlerin kargo ücreti müşteriye iade edilmemektedir.
  • İADE TUTARININ HESABINIZA YATIRILMASI: YURTİÇİ kargo ile gönderdiğiniz ürün bizim tarafımıza ulaştıktan ve ürünün iade şartlarına uygunluğu kontrol edildikten sonra, kredi kartınıza/banka hesabınıza ürünün en geç on (10) iş günü içerisinde iade edilir. Kredi kartına ürünü iade bedeli bankanız tarafından 2-3 hafta arasında yapılmaktadır. Her türlü bilgi ve sorularınız için 444 1 064 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Beden Tablosu
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.