Sepetim
0
(0)
%24 İndirim

Kadın Mor Polo Yaka Kısa Kollu Pamuklu Tişört 8719

TB21WL07S8719-1_1659
Kadın Spor Tişört
Mor
899,95 TL
679,95 TL
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
14 Gün İçinde İade
700TL ve Üzeri Kargo Bedava
AÇIKLAMA

Kumaş Adı: LYCRALI PİKE

Kumaş Özellikleri: %95 Cotton %5 Lycra

Enine ve boyuna esneyen bir kumaştır. Çok yumuşak bir yapıda ve iz yapmayan özelliğe sahip bu kumaş, yapısı gereği çok kısa sürede kurur. Dört mevsim rahatlıkla kullanılır.

Tasarımcı Notu:

Karışımında pamuk bulunan pike kumaş, hijyen sağlamakla kalmayıp kolayca temizlenir. Vücut nemini emerken, ısıyı da vücudunuzun dışına taşır. Uzun silüetli  polo yaka bilcee t-shirt’ü, taytlarınızla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Alternatif renk seçenekleriyle gardrobunuzda mutlaka bulunması gereken parçalar arasında yer alacak. Günlük yaşantınızda kullanırken konforu hissedeceksiniz.

Kalıp Bilgisi: Mankenin Üzerindeki  ürün XS bedendir. Daha Bol bir görünüm için bir beden büyük tercih edebilirsiniz.

Modelin Ölçüleri: Boy:1.75 cm, Göğüs:88 cm, Bel: 62 cm, Kalça:90 cm

Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.

Bakım Önerisi
Garanti & İade
  • www.bilcee.com satın aldığınız ürünlerde 14 gün içinde SATILABİLİR ÖZELLİĞİNİ KAYBETMEMİŞ olması koşulu ile iade hakkınız vardır. Almış olduğunuz ürün, kullanılmamış ve etiketi koparılmamış olması koşuluyla 14 gün içinde, faturanızın altında ki iade formunu doldurarak YURTİÇİ KARGO ile karşı ödemeli Bilce Tekstil San ve Dış Tic. A.Ş . adına ürünü iade edebilirsiniz. (Diğer kargo şirketleri ile gönderilen iade kargoları kabul edilmeyecektir. Ürünlerde değişim YAPILMAMAKTADIR.) Ürününüzü teslim aldığınız tarihten 14 gün içerisinde Satış Sözleşmesi’nin Cayma Hakkı maddesi doğrultusunda iade edebilirsiniz
  • İADE KODUMUZ: 337340598
  • Tarafımıza iade gelen ürünlerin kargo ücreti müşteriye iade edilmemektedir.
  • İADE TUTARININ HESABINIZA YATIRILMASI: YURTİÇİ kargo ile gönderdiğiniz ürün bizim tarafımıza ulaştıktan ve ürünün iade şartlarına uygunluğu kontrol edildikten sonra, kredi kartınıza/banka hesabınıza ürünün en geç on (10) iş günü içerisinde iade edilir. Kredi kartına ürünü iade bedeli bankanız tarafından 2-3 hafta arasında yapılmaktadır. Her türlü bilgi ve sorularınız için 444 1 064 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Beden Tablosu
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.