Sepetim
0
(0)
%23 İndirim

Kadın Bordo Bisiklet Yaka Toparlayıcı Destekli Spor ve Günlük Destekli Crop Top Body Bra 9209

TB20WF16W9209-1_1802
Sporcu Sütyeni
BORDO
649,95 TL
499,95 TL
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
14 Gün İçinde İade
700TL ve Üzeri Kargo Bedava
AÇIKLAMA

Kumaş Adı: SUPLEX

Kumaş Özellikleri: %87 Polyamide %13 Elastane
4 yönden esneme özelliğine sahiptir. İncelten bir etkiye sahiptir. Yüksek sıkıştırma kabiliyetine sahiptir.
Hava alan yapısı sayesinde çabuk kurur. 4 mevsim kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri: Kumaşının esnek yapısı, konfor ve hareket özgürlüğü sağlar. Su itici özelliğe sahiptir. 4 yönden esneme kabiliyetine sahip olan kumaşı nedeniyle, antrenmanlarınızda kolaylık sağlar. Destekli cup sayesinde rahat hareket edebilirsiniz. Özel dikiş tekniği kullanılarak üretilmiştir. Kumaşının hava alan yapısı sayesinde vücudunuzun Ph nem dengesi koruma altındadır. 4 mevsim kullanıma uygundur.

Tasarımcı Notu: Ana kumaş olarak kullandığımız suplex, içindeki polyamid sayesinde hava almayı ve kısa sürede kurumayı sağlar. Lycra ile birlikte hareket özgürlüğü sunar. Toparlayıcı ve bir beden küçültme özelliğine sahip olan, modern tasarımıyla beğenerek kullanacağınız crop atlet modeli, kilit parçalarınız arasında yer alacak. İçindeki destekleyici sütyen sayesinde daha özgür hareket edebilir ve performansınızı arttırabilirsiniz. 

Kullanım Alanları: 
- Rahat ve spor bir görünüm için mükemmeldir.
- Tüm spor aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
- Günlük yaşamda kullanabilirsiniz.
- Spor öncesi / sonrası kullanabilirsiniz.
- 4 mevsim kullanım için uygundur.

Kalıp Bilgisi: Mankenin Üzerindeki  ürün XS bedendir. Daha Bol bir görünüm için bir beden büyük tercih edebilirsiniz.

Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.

Mankenimiz 44-46 bedendir.Bütün XL ürünlerimiz 44-46 bedene uyumludur.
Bakım Önerisi
Garanti & İade
  • www.bilcee.com satın aldığınız ürünlerde 14 gün içinde SATILABİLİR ÖZELLİĞİNİ KAYBETMEMİŞ olması koşulu ile iade hakkınız vardır. Almış olduğunuz ürün, kullanılmamış ve etiketi koparılmamış olması koşuluyla 14 gün içinde, faturanızın altında ki iade formunu doldurarak YURTİÇİ KARGO ile karşı ödemeli Bilce Tekstil San ve Dış Tic. A.Ş . adına ürünü iade edebilirsiniz. (Diğer kargo şirketleri ile gönderilen iade kargoları kabul edilmeyecektir. Ürünlerde değişim YAPILMAMAKTADIR.) Ürününüzü teslim aldığınız tarihten 14 gün içerisinde Satış Sözleşmesi’nin Cayma Hakkı maddesi doğrultusunda iade edebilirsiniz
  • İADE KODUMUZ: 337340598
  • Tarafımıza iade gelen ürünlerin kargo ücreti müşteriye iade edilmemektedir.
  • İADE TUTARININ HESABINIZA YATIRILMASI: YURTİÇİ kargo ile gönderdiğiniz ürün bizim tarafımıza ulaştıktan ve ürünün iade şartlarına uygunluğu kontrol edildikten sonra, kredi kartınıza/banka hesabınıza ürünün en geç on (10) iş günü içerisinde iade edilir. Kredi kartına ürünü iade bedeli bankanız tarafından 2-3 hafta arasında yapılmaktadır. Her türlü bilgi ve sorularınız için 444 1 064 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Beden Tablosu
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.