sadsad x
asdasd
%39 indirimli

Erkek Siyah Ribana Paça Cepli Rahat Kalıp Pamuklu Spor ve Günlük Erkek Eşofman Altı 0234

887,95 TL
539,95 TL
SKU : TB22ML05S0234-1_1001
RENK : Siyah
Beden Seçiniz

Ürün Açıklaması

Kumaş Adı :  Polycotton

Kumaş Özellikleri :  %75 POLYESTER %25 COTTON

Ürün özellikleri: Kullanılan pamuk ipi sayesinde hijyenik, güçlü ve dayanıklı bir yapıdadır.Nem emici özelliği sayesinde vücut ısısını dengeler.
Polyester, yıkandığında çok az miktarda su absorbe ettiğinden dolayı çabuk kuruma sağlar. 3 mevsim rahatlıkla kullanılır.
Ürünün iç kısmı (tene değen kısmı) konfor ve sağlık açısından pamuk iplik ile örülmüştür. Kumaşın dış kısmı dayanıklılık ve diz izi yapmaması için polyester iplik ile örülmüştür.


Tasarımcı Notu: Pamuk ve polyester ipliklerin karıştırılmadan örülmesi, pamuğun konforunu maximuma çıkartır.Polyesterin yanı sıra içindeki pamuğun nemi iyi emmesi ve ısıyı vücudunuzun dışına taşıması sayesinde kotonun rahatlığını ve yumuşaklığını en üst düzeyde hissedeceksin.Farklı renk seçeneklerinden birine mutlaka sahip olmakisteyeceksiniz.T-shirt ve sweatshirt gibi üst gruplar ile kombin yapabileceğiniz bilcee eşofman altı, gardrobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday. 

Kalıp Bilgisi: Mankenin Üzerindeki  ürün M bedendir. Daha Bol bir görünüm için bir beden büyük tercih edebilirsiniz.

Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.

Yorumlar (0)

Bakım Önerisi

Kalite

  • KONFOR
    Spor yaparken en üst seviyedekonfor ve rahatlık sunar.
  • KALİTE
    Üretimde en iyi malzemeleri kullanarak bütünsel kaliteyi sağlar.
  • ÜRETİM
    6500 m2 üretim alanında son teknoloji ile aylık 200 bin parça üretme kabiliyetine sahip.
  • TASARIM
    Tasarım ofisimizle giriş yaptığımız ülkelere uygun tasarımlar hazırlıyoruz.
  • GLOBAL
    Tasarım ofisimizle giriş yaptığımız ülkelere uygun tasarımlar hazırlıyoruz.
  • GLOBAL
    İstanbul, Milano ve Moskova ofisleri ile tüm dünyaya açılma gücü, 38 ülkeye ihracat.

İade Koşulları

Beden Tablosu
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.